Konya’da düzenlenen ICAT’16‘yı dinleyici olarak takip etmiştim. Geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen ICAT’18’e 2 bildiri ile katıldık. Konferansa gitmeden hangi konuları takip edeceğimi belirleyip buradan duyurmuştum fakat hosting kaynaklı bir problemden dolayı son 1 haftalık yazılar gitti 🙂

Twitter’daki duyurumda bulunan bağlantı ölmüş durumda 🙂 O yüzden bu yazıyı yazıyorum.

Gitmeden önce çıkardığım takip edeceklerim listeme bakmak isterseniz:

Öncelikle konferansa gitmeme vesilen olan Doç.Dr.Mustafa Servet KIRAN ve Öğretim Görevlisi Sedat KORKMAZ hocalarıma teşekkür ederim. Konferans süresince birlikte oturum takip ettiğimiz, hem akademik hem de genel sohbetler yaptığımız Dr. Öğretim Üyesi Ahmet BABALIK ve Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Akif ŞAHMAN hocalarımın da yeri ayrıdır.

Kendi çalışma alanım ve çevresindeki bildirileri takip edip, yazarları ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundum. Benim açımdan çok faydalı geçen bu konferansı düzenleyen Advanced Technology and Sciences Group (ATScience- http://atscience.org)‘a da bu ortamı sağladığı için teşekkür ederim.

Sizde mühendislik ile ilgili alanlarda çalışmalar yapıyor iseniz ATScience çatısı altında düzenlenen konferanslara katılım sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir